3 mån i sverige och officiellt inte utbytesstudent längre

Oj. Det var inte igår om man säger så! Känns som en evighet sedan, om inte mer. I ALLA FALL: Livet har kommit in i rutin här och det var mer än 3 månader sedan jag landade på Arlanda efter det största äventyret i mitt liv. Helt sjukt att tiden går så fruktansvärt fort ibland. Förra helgen var jag i alla fall på Hemkomstläger. Ett läger för alla utbytesstudenter som kommit hem från sina utbytesår helt enkelt; en helg där vi pratade om våra år, att anpassa sig tillbaka till Sverige och massa mer. Kul helg men detta innebär att jag officiellt inte är en utbytesstudent längre, vilket är väldigt tråkigt..
 
Känns så sjukt att de nya utbytesstudenterna har åkt iväg nu. Jag kan nu följa deras äventyr på deras bloggar och jag är så himla avundsjuk att de har hela deras år framför sig! Utbytessår måste vara det bästa som finns.
 
ser ni mig ;) träffade mina härliga hawaii budds och massa fler

Kommentarer
Postat av: Emmy - utbytesstudent i usa

Är just nu på ett utbytesår i washington, din blogg var en stor inspiration innan jag åkte! tack för det :)

Svar: Det gör mig så glad :) hoppas du har det underbart där borta!! kram!
tyra drakenberg

2014-09-16 @ 05:23:58
URL: http://emmysplanet.blogg.se/
Postat av: Julia

Hej! Jag skulle väldigt gärna komma i kontakt med dig (mejl), har antagligen ett utbytesår på G men behöver lite tips och råd, så skulle vara snällt om jag kunde få någon mejladdres :)

Svar: du kan skicka ett meddelande till mig på facebook :)
tyra drakenberg

2014-09-18 @ 17:15:59
Postat av: Amanda

Hej! Jag är iväg som utbytesstudent i Michigan just nu och din blogg peppade mig så sjukt mycket innan jag åkte iväg! :)
En fråga, med vilken organisation åkte till Hawaii med? Kommer ihåg att du skrev att det var en amerikansk organisation som arrangerade resor för utbytesstudenter i USA?


Svar: HEJ!!! Ååå vad glad jag blir när du säger att jag peppade dig! :D Hoppas du har det hur bra som helst i usa, njut så himla mycket av ett underbart år! Jo, jag åkte med BELO USA Travel. YFU (min organisation) hade kontakt med dem och fixade resan tillsammans med dem. Så på hawaii bodde med både med YFU-staff och BELO USA-staff. Om du har möjligheten att åka till Hawaii, GÖR DET! Bland de bästa veckorna på hela året!
tyra drakenberg

2014-09-22 @ 01:08:39
URL: http://nattstad.se/dreamsofamanda
Postat av: Claudia

Jag är just nu i Florida och detta är verkligen det bästa beslutet jag någonsin tagit. Din blogg var grymt bra och en stor inspiration! Hoppas du inte saknar USA för mycket och att du har det bra :D

Svar: Åh sånt här gör verkligen min dag!!! TACK! Blir så glad när du säger att jag inspirerat dig, betyder så mycket!! Jaa jag saknar USA..... men det är okej ändå :)) hörrnu, njut som sjutton av ditt år nu, det kommer gå sååå fort!! :)
tyra drakenberg

2014-09-23 @ 02:07:34
URL: http://nattstad.se/claudiasusa
Postat av: anonym

Hej! Jag har verkligen panik, jag vill sååå gärna åka ett år men samtidigt lockar college väldigt mycket. Jag vet inte om jag ska vänta till efter gymnasiet, för det känns jobbigt att behöva gå om ett år! Sen så är det bäst att åka efter ettan eller tvåan? För efter tvåan har man bara ett år kvar och då är många kurser avslutade fast känner mig ändå redo efter ettan.
Sist så om jag åker har jag organisationsångest, det är så svårt att välja, tycker du yfu har gjort ett bra jobb med att hitta värdfamiljer? Och letar de över hela usa efter värdfamilj eller slumpas man ut i en typ region?
Tack för jättebra och rolig blogg!!

2014-10-23 @ 15:58:14
Postat av: anonym

Hej! Tycker du att man borde satsa på ett år nu eller vänta till college? är så rädd för hemlängtan och studenten med de som är yngre!
Sen finns det ju svenska skolan i typ london och paris, tror du att det är något man skulle åka på istället?

2014-11-20 @ 22:09:38
Postat av: Chanel

HEJ! åh blev så glad nu när jag hittade din blogg! Ska själva åka till Nebraska i år 16/17 och tack vare din blogg får jag massor av inspiration av att åka iväg! Jätte bra blogg! kram :)

Svar: Åh va roligt att du ska till Nebraska!!! Så avis :D var ska du bo????
tyra drakenberg

2016-06-29 @ 00:05:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0