Malcolm Graduation

Igår var det GRADUATION TIME här i Malcolm. Jag och tre andra juniors hade som sagt blivit utvalda att vara Junior Attendents, vilket innebar att dela ut program i början och sedan stå på scen och dela ut blommor till the graduates när de var klara. Jag hade min väska och mobil inne i the office så kunde dessvärre inte ta några bilder av själva cermonin (ska försöka hitta lite bilder så jag kan visa hur det såg ut), men det var hur coolt som helst! Helt klart en upplevelse jag inte lär få uppleva igen. Det kändes som en film typ, när de ropade upp namnen, de fick sina diplom och i slutet när alla kastade upp sin hatt i luften!  Efter cermonin, som varade i drygt en timme, stack jag, Shi, Charlee, Savannah och Sam iväg på massa graduation parties. 
Jag och min favoritsenior Chloe efter cermonin!
Påväg till graduationparties, Shi och Charlee i framsätet!
Sam, Savannah och jag i bak.
 

Kommentarer
Postat av: Hola

Hur vet man om man kommer bli junior eller senior? Är det olika på olika skolor? För jag har sett folk som åkt efter ettan och varit seniors men andra juniors :)

2014-05-12 @ 10:12:17
Postat av: Mem

Tyra! Hur många elever går det på din high school? Jag ska gå på en jätteliten och jag undrar hur det isfåsll har gått för dig om du har gått i en liten skola som du har sagt!
Skulle vara såååå otroligt tacksam om du svarade på min fråga för jag har undrat jättelänge och är fortfarande orolig för hur jag själv kommer att klara av det...

kram

2014-05-13 @ 19:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0