dos preguntas

in new york with friends
 
#Anonym
Hej Tyra! Jag ska iväg till USA i höst och är jättetaggad, men Måste man hålla tal om t.ex Sverige i början eller ens utbytesår? Jag tycker det är skitjobbigt att prata inför folk & undrar om det är ett måste och sen om det är tvunget, vad ska man tänka på? :)
 
Nej det behöver du verkligen inte göra! Det är upp till varje skola om deras utbytesstudenter brukar hålla tal eller inte. Min skola har haft det som en tradtion att utbytesstudenten håller ett litet tal i slutet av läsåret och det tycker jag var kul! Om skolan du hamnar på har den traditionen kan du prata med rektorn om du verkligen inte vill, annars kan det ju vara en liten utmaning som jag lovar att du kommer vara stolt över att du gjorde! Jaa, jag tycker det är viktigt att du pratar från hjärtat och personligt. Säg precis det som du vill säg och uttryck din tacksamhet! Jag började ju gråta, tönten som jag är haha......
 
 

#Iris
Hej! Din skinnjacka är sjukt snygg, var har du köpt den? :)

 

Tack ska du ha, det gör mig jätteglad!!! Jag köpte den för typ 3 år sedan på Vero Moda, tveksam på om de fortfarande har den där dock. 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0