vad jag saknar mest med USA

Listan på saker jag saknar från Nebraska är oändlig men här är några av de saker jag saknar allra mest. 
 
#Vänligheten- de flesta är så fruktansvärt trevliga och pratvänliga i nebraska
 
#Min värdmamma- behöver jag ens säga mer? Underbar människa.
 
#Träning- tro det eller ej, men jag saknar träningen så sjukt mycket. Cross Country och track när alla tränar med varandra varje dag. Det blev en så mysig gemenskap som jag saknar sjukt mycket. 
 
#Engelska- oj vad jag saknar att prata engelska hela, hela, hela tiden. Jag och min USA-buddie Sosso träffade några från Australien för några dagar sedan och vi båda hypeade för att vi äntligen kunde få prata engelska igen. 
 
#Vindruvor- min värdmamma såg till att vi hade vindruvor hemma VARJE dag, vilket gjorde att jag åt brutalt mycket vindruvor under året. Det saknar jag. 
 
#Vänner- såklart saknar jag alla vänner, några mer än andra såklart. Charlee och Jamin saknar jag mycket just nu.
 
#Utbytesvänner- saknar typ alla härliga utbytesspersoner mest av alla. Alex, Bruno, Aurelia. Och så alla andra också från hela USA, Kristine, och alla svenskar. Vänner för livet right there.
 
#Stämningen- stämningen i Nebraska var på något sätt så mycket mer chill än i Stockholm. Alla tar dagarna som de kommer och de stressar inte lika mycket över allt. Vi i Sverige och framför allt Stockholm, har en tendens att vara lite stela och stressade. 
 
#Skolan- svårt att inte sakna skolan när man bara hade kul där. 
 
#Lincoln- riktigt mysig stad det där.
 
 

Kommentarer
Postat av: Hello

Har du några tips på hur man kan samla/tjäna pengar till ett utbytesår? Jag ska förmodligen åka nästa år och behöver lite tips! (har redan börjat samla med mina föräldrar men behöver lite små tips) ^^

2014-07-07 @ 19:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0