Working hard or hardly working?

Hej mina fina (som faktiskt kollar bloggen även fast jag inte skrivit på år och dar, kärlek till er)! Jag bor för tillfället på Blidö tillsammans med 40 konfirmander. Jag jobbar alltså på konfaläger vilket är helt underbart roligt. Veckan vi har varit här känns som en dag, vill verkligen inte åka hem. Underbart ledargäng och konfirmanderna är för fina. Ursäkta den fruktansvärda uppdateringen men det finns inte wifi här och täckningen är sämst. Jag kommer hem den 1a augusti, vi hörs då! 

Hoppas er sommar är underbar, för det är min!days like this

Mysiga dagar på senaste tiden. Jag har bland annat:
-brunchat med vänner
-tränat
-åkt till täby med Sosso
-varit med Emmelie och Marika i Gamla Stan
-hängt med min vän Otto som också var i USA
-ätit pizza med Emmelie
-njutit av den lilla solen vi fått
-lunchat med Emmelie och Sosso
jag och sosso när vi lunchade med Emmelie när hon jobbade
mysig brunch med mina fina
häng i gamla stan
snor Ottos instagram-bild.
 
Har de senaste dagarna konstaterat en sak: Jag älskar Stockholm.
 

vad jag saknar mest med USA

Listan på saker jag saknar från Nebraska är oändlig men här är några av de saker jag saknar allra mest. 
 
#Vänligheten- de flesta är så fruktansvärt trevliga och pratvänliga i nebraska
 
#Min värdmamma- behöver jag ens säga mer? Underbar människa.
 
#Träning- tro det eller ej, men jag saknar träningen så sjukt mycket. Cross Country och track när alla tränar med varandra varje dag. Det blev en så mysig gemenskap som jag saknar sjukt mycket. 
 
#Engelska- oj vad jag saknar att prata engelska hela, hela, hela tiden. Jag och min USA-buddie Sosso träffade några från Australien för några dagar sedan och vi båda hypeade för att vi äntligen kunde få prata engelska igen. 
 
#Vindruvor- min värdmamma såg till att vi hade vindruvor hemma VARJE dag, vilket gjorde att jag åt brutalt mycket vindruvor under året. Det saknar jag. 
 
#Vänner- såklart saknar jag alla vänner, några mer än andra såklart. Charlee och Jamin saknar jag mycket just nu.
 
#Utbytesvänner- saknar typ alla härliga utbytesspersoner mest av alla. Alex, Bruno, Aurelia. Och så alla andra också från hela USA, Kristine, och alla svenskar. Vänner för livet right there.
 
#Stämningen- stämningen i Nebraska var på något sätt så mycket mer chill än i Stockholm. Alla tar dagarna som de kommer och de stressar inte lika mycket över allt. Vi i Sverige och framför allt Stockholm, har en tendens att vara lite stela och stressade. 
 
#Skolan- svårt att inte sakna skolan när man bara hade kul där. 
 
#Lincoln- riktigt mysig stad det där.
 
 

Turkiet 2014

Turkiet-resan var underbar. Minst 30 grader varje dag får hela mig att må bra! Jag känner verkligen att hela kroppen har laddats upp med ny energi. Låter bilderna tala.  
Vi gjorde Turkiskt Bad, en upplevelse kan jag säga haha. 
<3
 
Resa måste vara det bästa som finns, punkt slut. 

en månad i svearike

Sitter och kollar på Tyskland-Algeriet (måste bli lite mer insatt i VM, har varit otroligt dålig på den fronten), hejjar på dem som vinner samtidigt som jag känner att ögonlocken bara blir tyngre och tyngre. Idag har jag varit hemma i Sverige i precis en månad och jag inser nu hur sjukt snabbt tiden gått! En månad?! Var tog den tiden vägen? Är både avis och inte alls avis på de utbytesstudenter som fortfarande är kvar i deras amerikanska liv. Är fortfarande så kluven på var jag faktiskt vill vara...
 
Imorgon ska jag kolla på möbler till mitt rum hos pappa och sedan träffa Emmelie på kvällen, mysigt värre. Ni får ha ett underbart lov och jag hoppas vädret är bättre hos er än vad det är här. Peace. 

RSS 2.0