sommartider hej hej sommartider

Hej mina fina, brunbrända sommriga läsare! Har tagit en liten paus ifrån bloggandet ett tag nu och bara njutut av den fantastiska sommaren i Sverige. Visste ni att i söndags var det varmaste dagen sedan 1992, hur sjukt och helt underbart är inte det? 
 
Så vad har jag sysskat med de senaste veckorna? I princip hela juli spendarade jag som sagt på Blidö och jobbade som ledare på konfirmationsläger med SportCamp. Ni som inte konfat på SportCamp kommer aldrig förstå hur underbart det är och jag vill bara åka dit igen. Jag jobbade förra året också och många år till kommer det bli! De tre veckorna bokstavligen flög förbi och sedan dess har jag hängt i Stockholm hos mamma. Min norska vän Kristine som jag träffade på Hawaii bodde hos mig i 4 dagar, vi träffade och gick ut med alla Hawaii-människor och hade det jättekul! Annars har jag kommit igång med träningen igen, hängt med vänner och inte gjort någonting. Hur är er sommar?
 
Imorgon är en rolig dag för imorgon är första dagen på mitt nya jobb, MiniSATS! Sedan på kvällen ska jag på fest med hela Hawaii-gänget, ska bli riktigt kul! 
 
Simma lugnt.
Konfirmationsdagen!
Hela ledar-gänget!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0