time is flying by here in the land of possibilities

I måndags under 7th period höll jag en presentation om Sverige för en 6th grade class- åhhh, vad roligt det var! Min historialärare har kontakt med geografi-läraren i junior high och han ville jättegärna att jag skulle prata om Sverige för hans klass, så absolut gjorde jag det! Jag pratade om steoreotyper, geografin, statsskick, valuta, musik, sport, traditioner, hur en vanlig dag ser ut, rolig fakta och massa roligt och hela klassen frågade sjukt mycket frågor i slutet. När jag lämnade klassen tror jag att jag fått minst halva klassen att vela flytta till Sverige haha "how much is a ticket to sweden?" frågade en liten kille, så söt. 
 
I tisdags hade vi ett track meet i Yutan. En timme med buss sittandes bredvid fina Sarah och vi var äntligen där. Min ankle (heter det vrist..) har gjort väldigt ont på senaste tid så jag var bara allowed att springa 4x1, och inte hoppa eller springa 100 eller 200. Så jag chillade runt i princip hela dagen på the track och hejjade på alla tills det var dags för 4x1, som vi kom 2a i! Nästa meet är på tisdag på Kostiks skola, taggaaa!
 
Idag, onsdag, var en väldigt normal dag. I kemin hade vi prov som jag trooooooor att jag kanske gjorde ganska bra på. Ni förstår inte hur svårt det är alltså, jag går Sam-sam i Sverige av en anledning, haha. Hade Study hall i Foods och där försökte jag övertala min lärare att få måla naglarna men det fick jag inte.... hehe. I English chillade jag som sjutton då jag är den ända som är klar med uppgiften (börjar inse att jag kanske missuppfattat hela uppgiften för jag blev klar första lektionen. Eller det är säkert bara amerikanarna som är väldigt sega.) Jag var hos the trainer igår och hon sa att jag inte fick träna idag så jag stannade inne på träningen och cyklade istället för att vara ute och springa. Avslutade dagen med ett ice bath, mums. 
Savannah tycker det här är jättekul att säga
Imorgon har vi en halvdag fram till tolv och sedan ska vi hjälpa till på ett junior high track meet som vår skola har. SEDAN HAR VI PÅSKLOV!!! Ett ord- underbart. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0