Svar på fråga

Emma frågar:

Hej Tyra! Kommer du få välja själv vilken dag du ska flyga dit beroende på när skolan börjar och när det passar familjen och så, eftersom man får fixa flygbiljetterna själv med YFU?

 

 

Hej Emma! Jag mailade YFU och frågade just den här frågan för någon vecka sedan, dvs. om de hade några speciella avresedatum då alla åker dit eftersom jag visste att man till skillnad från många andra organisationer bokar sin biljett själv med YFU. De svarade och sa att jag själv med familjen kommer överrens om en dag som passar oss båda att jag kommer dit. Så ja, på så sätt får jag välja vilken dag jag flyger dit :) 

 

Min skola i USA börjar den 14 augusti och min värdmamma sa att det är bäst om jag kommer dit cirka en-två veckor innan den börjar så jag kan "settle in". Så just nu ser det ut som jag åker i början av augusti. Wiiiiie!!!


min värdfamilj

Det här är min värdfamilj, the Jacobson family! Värdmamma Linda, värdpappa Neil och värdbror Tyler. De har också en äldre son som är med i the air force och bor därför inte hemma, men kommer hem då och då! Linda jobbar med skola av något slag, Neil jobbar med the government och Tyler är ett år yngre än mig och vi kommer gå i samma skola! Han spelar både basket, fotboll och går på friidrott, vilket är jättekul! Det känns som att YFU lyckades matcha mig med rätt familj; de reser mycket och är väldigt sportiga så det känns helbra! 
 
Det här är vårt hus i Malcolm, riktigt fint tycker jag! Eftersom de har en farm bakom huset har de mycket djur; en hund, två katter, hästar, och kor. Kan visa en bild på farmen lite senare! Åå jag är sjukt taggad på att de har hästar, dock kan jag inte rida men jag lär mig (y) De har också skickat bild på deras kök, vardagsrum och mitt sovrum och mitt sovrum är så fint, med dubbelsäng och grejer! 
 
Vi bor fem minuter från skolan (antar med bil eftersom folk inte verkar gå någonstans här, men jag ska minsann gå), och som nämnt tidigare 15 minuter från huvudstaden. Så jag bor på landet men det är ändå nära till en stor stad, it's like best of both worlds!
 
Jag har haft mailkontakt med familjen sedan jag fick den för drygt en månad sen (shit vad tiden går fort) där vi pratar och där jag kan ställa alla frågor jag kan komma tänka på. De verkar hur gulliga som helst!
 
Fler inlägg kommer senare, jag är glad!!!
 

Varje gång jag får mail från min värdfamilj


RSS 2.0