perfect start of the summer

Igår fick jag allstå SOMMARLOV. Helt underbart. Dock var det en väldigt emotionell skoldag då jag var tvungen att säga hej då till en del vänner som jag inte kommer hinna se innan jag åker. I sista klassen under dagen började jag gråta mitt från ingenstans, otroligt märkligt men tror det var därför jag verkligen insåg att det var sista lektionen på Malcolm, ever- ganska sad. Efter skolan hade jag träning (tränade hand offs inför state på fre-lör), åkte sedan hem och åt lunch och sedan kom Charlee och Hayley över. Vi hängde hos mig ett tag innan jag och Charlee begav oss till the Junior Camp out som var på kvällen. Hela min grade hade en bonfire vid Pawnee Lake för att fira sommarlovet! Underbart mysig kväll; grillade smores, varm korv, dansade, fiskade, sjöng, satt vid elden, tog massa fina bilder och hade det jättekul med mina galna amerikanare. Charlee skjutsade hem mig sent på kvällen då jag skulle ha tidig morgonträning vid 6.30 dagen efter.
Kramkalas efter skolan
Jag, Charlee, Darian och Shi i baken på en truck haaha. 
Haha Seth i bakgrunden
Kommer sakna Shi så mycket....
Hur söt är hon inte?
I tältet
Lånade Nicks keps hela kvällen, Malcolm<3
Dans party på bordet
Innan alla hade kommit och innan det blev mörkt! Så fint där vi var!
 
Nu ligger jag här i min varma säng efter en regnig och kall träning. Tyler hann in i duschen innan mig så varmvattnet var i princip slut när jag skulle duscha- så jag är inte direkt varmare efter duschen haha. Idag ska jag mysa något galet, och vid 5 kommer Emily och hämtar upp mig då vi har en carb-load på Fizolis inför State. 
 
Hoppas ni har en bra torsdag hemma i Sverige! Helt sjukt att jag redan har sommarlov, det blir ett tre månaders lov för mig i år, najs. Vi hörs, puss<3
_____________________________________________________________________________________________
Isabell: hump day
Asså jag börjar typ gråta när jag tänker på att du snart åker hem. Kommer du fortsätta med din blogg hemma eller kommer du sluta med den helt? :(
 
Men gud vad söt du är! Då gråter vi tillsammans,...:(  Och angående bloggandet; Jag älskar att blogga och inspirera människor så jag kommer absolut försöka fortsätta blogga när jag kommer hem! Vet inte hur vardagen kommer bli och om jag kommer ha mycket att blogga om men det är så kul att dokumentera sin vardag! Hade inte förväntat att så många människor skulle läsa min utbytessblogg vilket har gjort mig jätteglad och ju fler som läser- desto mer taggad blir jag på att uppdatera. Så om ni hänger kvar öven fast jag kommer hem till Svearike, så lär jag fortsätta :) Ni är så fina allihopa och att så många följt min blogg under året, gör mig så glad! Puss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0