one of the happiest days of my life

Herregud vilket bra slut på mitt utbytesår, kunde omöjligt slutat bättre. I fredags och lördags var det State Track här i Nebraska. Som jag sagt förut är det den största friidrotts-trävlingen i hela staten och vi, mitt stafettlag, kvalificerade oss dit! Dock var vi rankade 13 av 16 så vårt mål var i princip att inte komma sist, men bara att ta sig till State är coolt i sig själv!
 
Vi var väldigt nervösa då vi, två dagar innan tävlingen, hade bytt plats på Sarah och Courtney som spriner 1a och 3e sträckan! Vi hade alltså aldrig sprungit ett race med den nya ordningen så vi visste inte hur det skulle gå. Det var två heats, och vi var placerade i bana 7 i det långsamma heatet, typ den sämsta placeringen possible. Alla såg så jäääkla snabba ut hah. I alla fall, vårt mål var att inte komma sist i vårt heat. Jag var så nervös att jag mådde illa när jag stod och väntade på att Courtney skulle komma springdes mot mig. Lilla Tyra från Sverige springer i den största friidrottstävlingen i hela Nebraska, hur sjukt är inte det? Riktigt sjukt.

Pistolen sköts och de började springa. Courtney gjorde ett grymt jobb på första sträckan och var i täten i princip hela vägen. När jag fick pinnen låg vi 3a och jag sprang som jag aldrig gjort förut och när jag lämnade den till Sarah låg vi FÖRST. Sarah sprang och tappade lite så när sistasträckan kom, och Chloe skulle springa, låg vi 4a.. Chloe alltså, vilken hjälte! Hon gick från 4a till FÖRST! Tror aldrig jag skrikit så mycket i hela mitt liv. Alla trodde Stanton skulle vinna vårt heat, men där kom Chloe, två meter innan mållinjen och swishade förbi!! SÅ JÄVLA GRYM. Men det var ett till heat, med alla lag som var rankade bäst, så vi var sjukt nervösa för att de hur dem sprang. Vi sprang på 51.6 sekunder, två sekunder snabbare än vad vi brukar, och det enda vi kollade på var hur deras tider var. VI KUNDE INTE TRO VÅRA ÖGON när alla tider kom upp på stora skärmen. MALCOLM KOM TREA!!!!!!!! I långsamma heatet, bana 7, kommer Malcolm och förvånar alla! Av alla lag, där vi var rankade 13 av 16, sprang vi snabbare än alla förutom 2 lag! Vår coach kom springades och skrek att vi slagit skolrekordet också, så mitt namn kommer sitta uppe i Malcolm High School ända tills det slås igen- vilket enligt alla kommer ta lång tid! Förberedda på att komma typ sist, slutar vi 3a i State, slår ett skolrekord och slår vårt personbästa med 2 sekunder. Kan fortfarande inte riktigt förstå det. 

Jag, Sarah, Courtney och Chloe hoppade runt, skrek, fick tårar i ögonen, skakade och var helt till oss och hela Malcolmpubliken kom ner och grattade oss! Chloe är senior så det var ett sjukt bra avslut på hennes high school karriär och min med!

Är så otroligt glad och tacksam att jag fått vara med om det här och jag kommer sakna track så jäkla mycket. Alla minnen, alla fina människor jag träffat, team mates, coaches, allt.
Innan det blev helt fullt med människor. Det var tydligen 30 000 människor där när det var som mest, sjukt. 
Min fina Emma!
Bästa supportern!
<3
I väntan på att det snabba heatet skulle springa. 
Kolla kolla på skärmen och alla tider!!
OMG VI KOM TREA
Helt jäkla sjukt!
Jag och bästa coachen, Danis!
Bästa tjejerna! Sarah, Chloe, jag och Courtney!
 
24 maj 2014, kom 3a i Nebraska State Track 4x1 relay. Ett minne för livet, helt klart. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0