om att gå på en liten skola

Mem
Tyra! Hur många elever går det på din high school? Jag ska gå på en jätteliten och jag undrar hur det isfåsll har gått för dig om du har gått i en liten skola som du har sagt! Skulle vara såååå otroligt tacksam om du svarade på min fråga för jag har undrat jättelänge och är fortfarande orolig för hur jag själv kommer att klara av det... kram
 
Hej på dig! Jag tänkte svara på den här frågan då det är ganska många som undrat. På min high school går det drygt 200 personer, 40-50 studenter i varje årskurs (min har 40), vilket jag tycker är väldigt litet. Jag var såklart lite orolig hur allt skulle bli innan jag åkte när jag fick reda på att allt var så litet, så jag förstår dig precis! Och jag kan säga en sak, oroa dig inte! Jag älskar min skola. Att den är mindre gör det väldigt lätt att lära känna människor i början. I princip alla kommer veta vem du är eftersom alla känner igen alla, så du kommer få väldigt mycket uppmärksamhet vilket jag har tyckt varit superkul! Du kommer också ha större chans att vara väldigt engagerad i sporter då det inte är lika svårt att platsa i lagen. Jag har t.ex. varit i varsity cross country och track och kommer antagligen gå till state i track, vilket jag kanske inte skulle fått göra om min skola var enorm!
 
Jag är sååå glad att jag blev placerad i min skola, har träffat underbara människor som jag inte kan tänka mitt lilv utan! Känslan i skolan är så personlig vilket jag älskar, känner alla i hela high school i princip. Det viktigaste är ju faktiskt inte hur stor skolan är, utan människorna i skolan! Såklart skulle det vara kul att gå på en stor skola också, då det kanske är det första man tänker på när man hör "high school" men en liten skola är underbart också. Det finns dåliga och bra saker med båda, så försök att fokusera på det bra! Ibland är jag supertrött på att skolan är så liten och att man inte träffar nytt folk så ofta men då tänker jag bara på hur bra placering jag fått och hur bra jag trivs! Och hela året handlar ju om att anpssa sig till någonting helt nytt, så det är en del av upplevelsen! Var bara öppen till allt så kommer det, med största sannolikhet, bli underbart för dig med!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur mycket spelar platsen man är på roll egentligen? På senaste har jag börjat att nästan ångra att jag inte gjorde delstatsval... Efter att ha förstått att man inte begränsar familjer utan att de bara börjar leta där.
Vad tycker du? Kram!

2014-05-14 @ 10:15:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0