last night in nebraska....

Kvällen har kommit. Min allra sista kväll av mitt utbytessår i Nebraska. Sista gången jag sover i min mjuka queen size säng som jag mer än något annat vill ta hem till Sverige. Sista gången jag släcker min sänglampa. Sista gången jag säger God Natt till mina amerikanska vänner samma tid som dem faktiskt också går och lägger sig. Imorgon är sista gången jag vaknar upp i USA, för om mindre än två dagar befinner jag mig på svensk mark igen. 
 
Jag har varit emotionellt ostabil hela dagen. Ena ögonblicket är jag helt tom i huvudet, inga känslor, bara tyst, och i andra börjar tårar falla ner för mina kinder och i nästa skrattar jag som aldrig förr. Jag tror inte det riktigt sjunkit in att jag inte kommer vara här om två dagar, kommer nog inte inse det förrän jag faktiskt är på flygplatsen redo att boarda planet.. 
 
Idag har jag behövt säga hejdå till min värdbror då han åkte iväg på ett läger idag. Efter vi släppte av honom på till hans läger åt jag och mina värdföräldrar middag på HuHot som en sista middag i USA. HuHot är för övrigt världens godaste restaurang som jag kommer sakna galet mycket i Sverige. Kvällen har jag spenderat med min familj, hängt och sagt hej då till hästarna och bara myst och kollat på TV.
 
Väskorna är packade och vi ska åka mot flygplatsen 10 i morgon bitti. Hörrni, det här händer faktiskt......
 
 

Kommentarer
Postat av: tove

Vad sorgligt att åka hem igen! Men tänk hur många fina minnen du får med dig! Har en fråga såhär lite sent kanske, men undrar ifall din värdfamilj har haft/kommer att ha nya utbytesstudenter, eller om detta var "a one time thing"?

2014-06-01 @ 21:05:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0