last day of high school

Imorgon är min sista dag i high school i USA. Det är dessutom en halvdag så slutar redan vid 12! Om jag inte varit en State Qualifier hade jag kunnat gå hem men vi har träning right after school till typ två. Här i USA är sista dagen av skolan ingen big deal om man inte är senior. Det är en helt vanlig skoldag (fast man typ kollar på film i varje klass) och sen går alla bara hem. Alla Juniors ska dock ha en Junior Camp out på kvällen så vi drar antagligen dit!
 
Att min high school karriär är slut har jag blandade känslor över. Känns sjukt att jag, efter imorgon, aldrig kommer gå på Malcolm High längre. Kommer aldrig gå i the hallway, gå mellan klass till klass och vara en del av the Clippers. Men nu är det här kapitlet av mitt liv slut, och jag ska vara glad över den månaderna jag fått tillbringa här! Är så sjukt tacksam över att ha gått på ett så mysigt och bra high school- helt klart en once in a life time opportunity!
 
Avslutade precis en Skype med finaste Anna i Reno. Sjukt länge sedan jag pratade med henne och jag saknar henne sjukligt mycket, snart ses vi hemma i Sverige! 
 
Nu somnar jag- peace out. 
 

Kommentarer
Postat av: annaaa

ååhhh saknar ju dig ocksååååå asså så himla sjukt att vi snart kommer vara hemma!!! <3 <3 <3

2014-05-22 @ 07:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0