6 days

med dem bästa
 
Vaknar upp varje dag med en större och större klump i magen. 6 dagar kvar här i Nebraska och verkligheten börjar hinna ikapp nu. Hela kvällen igår tillbringade jag i mitt rum, rensade igenom mitt skrivbord, min garderob, bestämde vad jag ska och inte ska behålla. Insåg att jag omöjligt kunde behålla allt, en brutal rensing behövdes. Måste börja planera inför hemresan, packning, handbaggae, nej jag vill inte- ge mig lite mer tid här, snälla.......
 
Att åka tillbaka till Sverige har alltid varit så långt in i tiden. "Det är 6 månader kvar", "Fortfarande 4 månader kvar, det är lång tid", men nu är "åka tillbaka" om 6 dagar, och tanken att jag befinner mig i Sverige om en vecka igen är helt overklig. Tro det eller ej, jag är jättenervös. 
 
De flesta utbytesstudenter återvänder till deras vanliga liv, deras gamla hus, samma rutiner m.m., men jag kommer hem till ett helt och hållet nytt liv. Mina föräldrar har skilt sig och de har flyttat till två egna boenden, så jag kommer hem till två nya hus som jag aldrig bott i förut. Jag kommer vara tvungen att anpassa mig till ett helt nytt sätt att leva, ingenting kommer vara som det var innan jag åkte- och helt ärligt, det är lite läskigt. Att lämna min (lite för perfekta) familj här i Nebraska och att komma hem till Sverige där ingenting är som det var förut är en väldigt speciell situation. 
 
Även fast skilsmässor är superjobbigt och att det har varit jobbigt de senaste månaderna, vet jag att det kommer bli bra och jag tycker det ska bli otroligt roligt att komma hem och börja leva mitt nya liv. Jag saknar min familj jättemycket och även fast mina föräldrar inte bor tillsammans längre, är de ju fortfarande samma personer och jag har mina fina syskon som kommer hjälpa mig anpassa mig till den nya vardagen. Jag har ju också kvar alla mina fina vänner som jag vet stöttar mig så jag är inte orolig. 
 
Under ett års tid kommer jag levt 3 helt och hållet olika liv. Innan jag åkte, då mina föräldrar bodde med varandra, sen mitt liv i USA, där allt förändrades, och sen när jag kommer hem till Sverige och jag kommer få leva ett helt nytt liv i två nya hus. Jag älskar förändring så om jag klarat förändringen jag fick gå igenom när jag flyttade till USA, är jag övertygad att jag kommer klara det när jag kommer hem också. 
 
what doesn't kill you makes you stronger, right?

Kommentarer
Postat av: Pettson

<3333333

2014-05-26 @ 20:42:07
Postat av: Matilda

Åh, skillsmässor är jobbiga. Men det fixar du!
Jag skulle gärna vilja beta hur du kommer ha kontakt med dina vänner i Nebraska, har du fått vissa riktigt riktigt tajta som du kommer åka och hälsa på eller tror du att det "endast" kan bli internetkontakt de närmaste åren? :)

2014-05-27 @ 15:20:27
URL: http://matildasavelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0