monday march 17th 2014- day 227

Ja jag är normal.
 
Hej alla fina människor! Idag är det måndag och sista dagen på vår långhelg.... Helgen har varit väldigt avslappnande och najs. Ni vet ju redan vad jag gjorde i fredags, och i lördag och söndags gjorde jag inte många knop. I lördags var det sommar här i Nebraska, 20 grader, så jag gick ut på en lång mysig (och brutalt blåsig dock) power walk här i Malcolm, och jaaa accomlished inte mycket mer den dagen. I söndags åkte vi först till kyrkan (försöker vara intresserad men fy sjutton vad tråkigt det är), vid 2 klippte jag mig och sedan gjorde vi massa ärenden efteråt. På kvällen skypeade jag med fina Sosso i Michigan<3 
 
Planerna för idag är träning vid 3 och sedan ska jag hänga med Kostik som kom hem från Wyoming igår kväll. Mys-måndag helt klart. 
 
På onsdag åker jag till Colorado vilket betyder- endast EN DAG skola den här veckan! Underbart. 

Kommentarer
Postat av: emelie

Jättebra blogg :) Jag ska vara utbytesstudent i USA till hösten och har redan fått min placering :) Hur lång tid innan skolan började anlände du till din familj? Jag håller på att boka flyg och sånt nu, tror du att det är för tidigt att komma redan 2 veckor innan skolan börjar? :)

2014-03-17 @ 21:19:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0