kvällssvar

Klockan är just nu 10.50pm och jag kom precis hem från en kväll spenderad hemma hos Kostik i Beaver Crossing. Vi kollade på The OC<3, underbart att han också älskar det. Han kom som sagt hem igår från Wyoming och jag åker till Colorado tidigt på onsdag så idag var enda gången vi kunde ses på två veckor.    Imorgon är det skola, ska bli kul att träffa alla igen! Tänkte att jag nu innan jag går och lägger mig ska svara på lite frågor jag fått, enjoy!
 
Jättebra blogg :) Jag ska vara utbytesstudent i USA till hösten och har redan fått min placering :) Hur lång tid innan skolan började anlände du till din familj? Jag håller på att boka flyg och sånt nu, tror du att det är för tidigt att komma redan 2 veckor innan skolan börjar? :)
 
Tack så mycket, och vad kul att du redan fått familj! Jag kom till USA 2 veckor innan skolan började och jag tycker det var perfekt! Då hann jag göra massa roliga utflykter med min värdfamij och lära känna dem snabbare, jetlaggen hann lägga sig helt och hann träffa lite människor i området innan skolan satte igår. Hann bli lite mer van vid livet i Nebraska innan hela high school-livet började, vilket jag tyckte var väldigt skönt. Jag skulle rekommendera att åka trygt 2-1 vecka innan skolan börjar! :)
 
Tyra, jag behöver hjälp. Jag vill verkligen åka på utbytesår men grejen är den att jag är tävlingsdansare. Det kanske inte säger dig jätte mycket, men det är verkligen något jag brinner för, satsar på och älskar. Åker jag på utbytesår kommer jag inte kunna fortsätta pga att dansen inte finns någonstans utanför Europa. Jag slits verkligen mellan valen och jag vet verkligen inte hur jag ska göra... Snälla hjälp mig eller ge mig tips! Kram :)

Hej och hoppas allt är bra med dig! Hmm, förstår ditt dilemma. Jag kan ju bara säga att om du har chansen att åka som utbytesstudent, släng inte bort den chansen! Det är det bästa du kan göra. Vilken sorts dans är det du dansar? Jag vet jättemånga personer som går på high school där de finns dans-lag, men det kanske inte är den dansen du dansar.. Om jag var du skulle jag välja en organisation där du kan välja och önska var du vill åka, tror Explorius har ett program där du kan välja vilket high school du vill gå på, då kan du ju välja en skola där det finns dans, så är du garanterad det :). Men om den sortens dans du går på verkligen inte finns här skulle jag säga, åk ändå. Du kan alltid fortsätta dansa när du kommer hem, men utbytesstudent i USA kan du bara vara en gång i livet! Kram!
 
Hej! Älskar verkligen din blogg! Jag bara undrar vad "study hall" innebär? ser det hela tiden men fattar inte riktigt vad det är. :)
 
Tack så mycket! Study Hall är en lektion då du kan göra läxor helt enkelt. På min skola har vi rullande study hall vilket betyder att varje dag är det Study hall i olika periods. En dag är det study hall 1st period, nästa dag är det 2nd period, dagen efter det 3rd osv. Så oavsett vilken lektion jag vanligtvis skulle haft, har jag study hall då. Väldigt skönt om man inte orkade göra klart läxan på kvällen innan så kan man göra det i study hall istället. Men de flesta study halls brukar bestå av chill! Klart bästa stunden på dagen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0