COLORADO 2014

Jag är så otroligt tacksam för att min fantastiska värdfamilj tar med mig och reser runt i hela USA så jag får uppleva så mycket olika ställen under mitt utbytesår. Det är så faschinerade att Colorado, som ligger relativt nära Nebraska, ser helt annorlunda ut. Bilresan dit tog drygt 8 timmar, långt jag vet, men så jävla värt det. Colorado 2014- helt underbart. Jag låter bilderna tala. 
Efter 7 timmar av majsfält så långt ögat kunde nå, såg jag ett högt berg för första gången på ett bra tag.
En del av vår condo- riktigt fin! Fem minuter från backen så det var perfekt. Vi delade den med våra familjekompisar som vi bodde hos när vi var i Arizona!
Jag och min värdbror Tyler ready for a day of skiing!
Kyle, Brandon, Tyler och lilla jag i backen! Jag fick låna all utrustning av min värdmamma haha. 
Den finaste värdmamma någon någonsin kan önska sig<3
Hela gänget! 
Så otroligt vackert
Sista kvällen gick vi och bowlade och jag ägde alla! Det var alla fyra vuxna och vi fyra barn och jag vann över alla! Naturbegåvning?
Åh vad jag älskar Colorado. Vi hade sån tur med vädret båda dagarna vi åkte skidor, och det är så sjukt fint där. Höga berg över allt! Insåg hur mycket jag hade saknat att åka skidor också, mår så himla bra av det! Familjen vi åkte med är också helt underbar så jag kan inget annat än säga: riktigt bra semester!
 
3 dagar till prom :D
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, vill bara berätta att jag älskar din blogg! Lätt den bästa utbytesbloggen jag läser, och ändå följer jag 25 stycken :) kram

2014-03-29 @ 23:21:45
Postat av: Sofia

Hejsan! Jag ska åka till USA på utbytesår till hösten och jag har en fråga; hur gjorde du med din mobiltelefon? Mitt abonnemang i Sverige gick ut i augusti och jag vet inte om jag ska köpa en ny här hemma nu och låsa upp den innan jag åker till USA, eller om jag ska köpa en när jag väl är där. Vad tror du är den bästa lösningen?
Din blogg är förresten apbra! Jag blir så himla taggad på att åka när jag läser!!

2014-03-31 @ 17:24:46
Postat av: Elena

hej! jag undrar bara lite om prom och homecoming. är prom bara för seniorer? hur ofta är det olika "baler/danser"? det känns som det är ganska ofta jämfört med sverige. vad gör man på dansen? är det som i filmer att det röstas fram en kung och drottning? jättebra blogg btw!

2014-03-31 @ 19:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0