borta bra men hemma bäst

fina colorado<3
 
Hemma igen efter en underbar semester i Colorado! Vi satte oss i bilen vid 7 imorse och kom vid 5 tillbaka hit till Nebraska. Sedan dess har jag gjort.... inte så mycket. Accomplished att packa upp min väska, det är alltid något! Macncheese till middag och nu ska jag hoppa in i duschen för det är inte nådigt hur ofräsch (hej mamma) jag känner mig just nu. Kvällen kommer dessvärre bestå av plugg då jag inte gjorde ett knop på skolfronten när jag var i Colorado. Har en powerpoint på 30 slides att göra till imorgon, önska mig lycka till! Veckan kommer avslutas med en skype med Kostik, så den här kvällen kommer inte bli så dum ändå!
 
Skriver mer om Colorado i veckan :)

Kommentarer
Postat av: Elsi

Kommer du gå på prom även fast du är junior, är det inte senior som gör det? :)

2014-03-24 @ 11:29:53
Postat av: Wilma

Hej! Jag ska till USA nästa år och kommer åka dit precis i början av augusti, bläddrade bak och såg att du också åkte tidigt. Så jag undrar när din skola slutar och när du ska åka hem till Sverige? Kram:)

2014-03-24 @ 16:45:10
URL: http://www.wilmasresa.webblogg.se
Postat av: emelie

Hejsan! Jag ska åka till USA till hösten men är så nervös för om jag kommer få kompisar eller inte hehe! Var det självklart vilka man började umgås med? Och började du umgås med några som redan var ett "gäng" eller hur var allt när du skulle skaffa vänner? Tog det lång tid? :)))
Kram

2014-03-24 @ 22:35:00
URL: http://emelieintheus.blogg.se
Postat av: Felicia Forsgård

Hej! Jag ska förmodligen på utbytesår nästa år. Ska på intervju osv nästa vecka typ.

Ibland känner jag mig skit taggad på att åka iväg och typ "Det här klarar jag, yeah!!!". Andra dagar känner jag "Kommer aldrig klara mig i ett år utan mina föräldrar." osv. Hur kände du dig innan du åkte eller när du ansökte? Har du några tips på hur man kan 'peppa' sig själv ännu mer? Kram!

2014-03-25 @ 15:47:23
URL: http://fforsgard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0