paradise

Hej underbara ni och hoppas livet leker! 

Jag befinner mig, som ni nog förstår pga usel uppdatering, i fina Turkiet! Vädret är fantastiskt, 28 grader när man vaknar på morgonen och 30 när man går och lägger sig, och dagarna fylls med sol, bad och äventyr! Wifiet på hotellet bokstavligen suger, sååå jag väntar nog med rejäl uppdatering till när jag kommer hem på fredag, hoppas ni förstår! Men nu när jag äntligen hittade en plats på hotellet där internet fungerar- tänkte jag i alla fall passa på att slänga in en liten update. Kan snabbt  sammanfatta resan: här vill jag stanna tack. 
Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Tyra!
Hoppas du har en superfin sommar och att det känns okej att åkt från USA och så.
Jag ska själv åka till Nebraska nu i höst och är supertaggad!! Har läst din blogg lite då och då under året, och det har fått mig att bli ännu mer taggad av att se hur det va för dig och allt kul du va med om!
Iallafall så har jag lite frågor till dig som det vore supergulligt om du ville svara på :)

För det första; vad ska man packa? Hur mycket hade du med dig när du åkte?
Vad ska man ta med och inte? Är det något du ångrar att du inte tog med? Är det något du ångrar att du tog med för att du aldrig använde det?

Sedan har jag funderat på vad jag vill ta med och ge till mina värdföräldrar som present när jag kommer dit. Tog du med dig nåt till dom och isåfall vad? Har du något bra tips? Jag tänkte nog en turistbok på engelska om Sverige eller liknande, och kanske en dalahäst haha. Men man vill ju ha något mer än så, kanske något mer personligt också?

Och sen lite mer allmänt; har du fler tips på hur man ska tänka inför att åka? Något du önskade att du hade gjort innan du åkte hemifrån ett år, eller något du önskar att du hade gjort i USA innan du åkte hem igen? Hur mycket pratade du med dina kompisar och din familj här hemifrån när du va där?

Jättetacksam för svar!
Ha det grymt! :)

2014-06-23 @ 15:29:27
Postat av: Sofia

kan man förbereda sig på något sätt inför sitt utbytesår?:) kram

2014-06-24 @ 20:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0