wednesday, february 19

Ligger just nu i min säng och har precis avslutat en skype med fina Catha. I morse när jag vaknade skrek min kropp, hals, huvud att få ligga kvar i sängen så det blev ingen skola för mig idag. Igår i skolan mådde jag så sjukt dåligt så en dag hemma behöver jag allt. Börjar bli riktigt trött på att vara sjuk nu, har inte kunnat träna sedan jag kom hem till Hawaii vilket jag börjar få damp över nu.
 
Igår spelade vårt tjej-basketlag en sjukt viktigt match-och vann- så nu är vi vidare i diskrikts! Stolt Clipper<3 Hoppas dem går till State! Imorgon är det dessutom State Wrestling som våra killar också ska vara med på så jag vill önska dem lycka till! (inte för att dem läser min blogg, men ändå hehe)
 
DESSUTOM! Min fina pojkvän vann en tävling i hans organisation (EF) och har nu fått en gratis resa till Hawaii!!! Man skulle göra en 2 minuters video om sitt liv i USA och tydligen var hans video bäst av alla 400 som var med och tävlade. Så stolt och glad för hans skull<33 Han kommer ha det underbart (hej jag är sjukt avis hehhe) 
Så gullig video, han fjäskar så mycket haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0