resan till hawaii

Varnar för endast lågkvalitetsbilder i detta inlägg men har inte fått styr på alla bra bilder än, de kommer!
 
Jag lämnade Nebraska tidigt på lördagmorgon den 1 februari och tog flyget mot Denver. Väl där mötte jag upp min underbara vän Anna som bor i Missouri och som jag inte hade träffat på 8 månader. Efter ett kram-och gråtkalas vid gaten fick vi reda på att vårt flyg mot Honolulu var många timmar försenat och vi njöt då av pizza, glass och catch-up efter så många månader i från varandra.
Vi fick reda på att vårt direktflyg mot Honlulu blev inställt på grund av massa strul och blev reschemduled med ett extra stopp i....
 
......yes, San Fransisco! Kanske inte riktigt som vi planerade men vi var lika glada ändå! På planet mot San Fran fick vi dock reda på att 18 av oss inte hade en plats på nästa plan vidare till Honolulu (och var tvungna att spendera en natt i San Fran) då det planet var mindre, och självklart var min lilla vän Anna en av dem 18 personerna.. Men med lite flirting, puppy-eyes och fake-tårar så fick vi en av de sista biljetterna. 
Halv elva på kvällen istället för fyra på eftermiddagen anlände vi till varma Hawaii. Vi var de sista av alla 110 personer på resan att komma dit, vi åkte till hotellet, fick reda på att vi fick bo i samma rum och däckade sedan i vår säng efter alldeles för många timmar av flygning. 
 
Lite kaos flygning men så jäkla värt det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0