Hawaii- DAG 4 & 5

Är för lat och orkar örligt talat inte göra ett inlägg om varje dag. Sååå:
 
Dag fyra besteg vi Diamond Head, en stor vulkan på Hawaii. Jag och Anna satsade och power walkade upp på 16 minuter och sprang ner på 12, så vi fick ett litet träningspass! När vi kom ner köpte vi varsin välförtjänad shaved ice, något väldigt speciellt för Hawaii- och väldigt gott! 
På eftermiddagen åkte vi till en stor utomhus mall där vi gjorde riktigt bra fynd! Middag åt vi på Bubba Gump & Co, vilket är en känd restaurang från Forrest Gump, åt shrimp och det var ritkigt gott!
Dag fem spenderade vi på Pearl Harbor. Bussresan tog drygt en timme, vi blev uppdelade i grupper och fick en guidad tur på USS Missouri. Ritkigt coolt att ha varit där på riktigt, det är ju ett ställe man bara sett på bild och film. Vi voluntärarbetade på båten också innan vi begav oss för att äta lunch. Jag, Anna, Otto och David käkade Panda Express och det var lika gott som alltid! Vi åkte sedan tillbaka till hamnen och den här gången för att besöka USS Arizona Memorial. En minnesplats som ligger precis där skeppet låg när det blev sänkt, med dess besättning.. Det var väldigt ledsamt där, när man såg män stå och gråta och kolla upp på väggen med alla namn. Men också häftigt att få vara med om. 
Idag var det David födelsedag så på kvällen firade vi honom också! Jag förstörde också Ottos hena tatoo som jag fick väldigt dåligt samvete över haha. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0