february 12th 2014

Hej alla fina. Sitter i vardagsrummet med min värdmamma och värdpappa och kollar på Winter Olympics. Det finns ju typ inga svenskar med ju, vad händer? Eller är det bara amerikansk tv som inte visar svenskarna...? 
 
Tycker för övrigt lite synd om mig själv. Har för tillfället brutal hosta och är allmänt hängig. Stannade hemma från skolan i måndags, kämpade mig igenom tisdagen och gjorde likadant idag. Jag, Kostik, Charlle och Wayne skulle träffats idag men det får vi helt enkelt ta någon annan dag. Mat på hemkunskapen ljusade upp min dag i alla fall, cornbread<3 so Nebraskan.
 
Efter att ha varit borta från skolan förra veckan ligger jag jättefter i matten och fattar bokstavligen ingenting. Vi har precis börjat jobba med Factorin, Dividing och Multiplying Polynomials- rational roots, the zeros och massa sånt. Så efter skolan behövde jag ta igen ett quiz och ett test och hdet gick typ helt okej tror jag. Blir nästan lite irriterad att vi gör massa matte som jag vet att största delen av oss aldrig kommer använda någon gång i våra liv och stressar upp oss som fan över det. Jag menar absolut inte att matte är onödigt, men här i USA gäller det bara att lösa problemet och inget mer. De har inga scenarier, eller textuppgifter som är lite relaterade till verkligheten som man faktiskt lär sig något av. Allt är bara formler, tables och theorier, kom igen liksom. 
 
Där fick ni ett litet klag-inlägg men på det humöret var jag på idag- hoppas er dag var toppen<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0