tail gate party+red and white game +monster jam

Jag och Savannah vaknade upp vid 7am på lördagmorgonen. Jag åt oatmeal, bagel och apple juice till frukost och sedan gjorde vi oss i ordning för dagen. Vi skulle åka in till Lincoln och gå på ett tailgate party innan vi skulle gå på The Red And White Game! Här i Nebraska är ju football en väldigt stor deal men football season är bara på hösten. Därför har dem en match på våren då dem delar upp laget i två halvor och spelar mot varandra. The tailgate Party och biljetterna till matchen var anordnade av vår skola så allt var gratis vilket var super! The tailgate Party var väääldigt långt vilket blev lite uttråkande i slutet, men gratis pizza gillar vi. Vi underhöll oss genom att gå till Juice Stop och ta massa bilder.

Matchen (eller det var mer som ett scrimmage, tyo som en träning) höll på till fyra typ och då hämtade min värdmamma upp mig och Savannah. Jag var helt sjukt trött så hade planerat att bara åka hem och sova men på väge nhem ringde Kostik och frågade om jag ville åka med han och hans värdfamij på Monster Jam i Lincoln och det ville jag såklart! Efter en snabb dusch hemma åkte jag och min värdfamij till ett spagetthi-feed i Malcolm, för att samla in pengar till en tjej som har cancer, och sedan hämtade Kostiks familj upp mig. Hade jättekul där och vid 10 åkte vi hem igen och jag somnade på 1 sekund. 
Fick låna Savannahs Husker tröja. Trodde att det skulle vara kallt så jag hade jeans på mig, men det blev typ 85 grader vilket är samma som 25grader celcius..... Herre gud vad jag lökade. 
Jag, Savannah, Amanda och Brittany på the tailgate party i väntan på att matchen skulle börja. 
Dödade lite tid genom att ta fina bilder
Vi lyfter upp mamutens fot för er som inte fattar hehe
Love these girls<3
Vi kom dit sjukt tidigt så det var typ tomt hehe. 
Savannah<3
Sav, Swede, Britt
Skulle ta en jättefin bild med mina favoriter men Dalton envisades med att inte le den jävlen. Här är Jackson och Dalton i alla fall, såå otroligt mysiga. 
Merica'
Kostik var hungrig hehe
<3
Vi gick ut och tog lite luft och det var så sjukt varmt och det kändes som vi typ var i Spanien eller något. 
a year ago, i could never picture my life the way it is now

Kommentarer
Postat av: E

Har du nån mail man kan skriva till? :) kram

Svar: Om du vill kontakta mig kan du skriva ett meddelande till min facebook! :)
tyra drakenberg

2014-04-13 @ 22:52:10
Postat av: Axel Ericsson

Haha! Jag var på monster jam fast här i Alabama. Helt galet vilka karaktärer man stötte på där. Rednecks utan dess like.

2014-04-22 @ 23:14:10
URL: http://axelericsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0