first day of easter break

Hade träning vid 8.30 i morse. Jag och Tyler åkte hemifrån 8.15 och kom till skolan 8.20 ready to go! Min ankle gör fortfarande ont så jag var bara allowed att cykla i the weight room. Efter intervall på cykeln gick jag ner för att ta ett ice bath och där var Hailey och Jamin! Vi ice bathade i 15 minuter och bilden ovan är mig och Jamin efteråt, våra ben var helt döda haha. Jamin<3. 
Efter träningen behövde Tyler åka och reservera en camping-plats då han och hans kompisar skulle campa på kvällen. Jag chillade i bilen, han skjutsade sedan hem mig där jag chillade resten av dagen (och spelade in och redigerade min video, tog foreveeeeer) och nu är klockan 8.15pm och jag och Linda chillar hemma.
 
Imorgon ska jag träffa Charlee runt 2 och sedan på kvällen ska jag på en överraskningsmiddag för fina Brittany som fyller år på söndag! Bra lov hittills och ännu bättre ska det bli. Nu ska jag kolla på tv med Linda, ha en fin kväll, puss. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Tyra! Måste bara fråga dig hur många elever det går på din high school?
Jag ska själv bo i Nebraska och gå i en väldigt liten skola. 175 high school elever. Är orolig hur det kommer vara och om man kommer hitta några vänner hahah.
Otroligt bra blogg, blir taggad på att åka varje gång jag klickar in här!

2014-04-19 @ 14:44:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0