ett sånt där random inlägg

Har inte uppdaterat på ett tag men det är för att det inte hänt så mycket speciellt här borta och jag har varit fruktanvärt dålig på att ta kort och jag tycker det är tråkigt att blogga utan bidler. I alla fall, veckan FLÖG förbi och nu är det helg igen!
 
I fredags skulle vi haft ett track meet i Osceola hela dagen. Dock visade väderprognoosen att det skulle vara 0gradigt och möjlgitvis snö, så vi trodde att de kanske skulle ställa in tävlingen. Men dagen innan, på träningen, sa vår coach att tävlingen inte var inställt och att tävlingen skulle hållas som tänkt. Kravlade mig ur sängen sex på fredagsmorgonen, tog på 6 lager byxor, 4 lager tröja, mössa, vantar- I was ready for this full day outside! Kom till skolan 7.15 då bussen skulle åka 7.30. Då hörde jag Dalton ropa "Tyra, it's cancelled.* Jag ba "Are you kidding mee?!*. Tydligen så hade Osceolas coach glömt att ringa vår coach så ingen hade fått info om att det var inställt... Alla var så jävla sura. Man brukar få info om det ställs in på senast på kvällen innan..... Men men, vi fick en varm dag inomhus istället för köldskador från tävlingen så det var ganska skönt. Hela dagen var därför vääldigt chill då alla lärare hade bokat in vikarier hela dagen, som de inte kunde boka av, så vi hade vikarier hela dagen- score. Hade dessutom typ 5 study halls så chillade runt som sjutton. 
 
Min fredagkväll spenderade jag med min svenska vän Charlotta (bor i Skååååne) och hennes pojkvän Brady. Jag och Brady träffades förra veckan på vår prom och konstaterade att vi båda kände Charlotta vilket var väldigt random. Vi åt middag på Bradys stepdads restaurang (omg va gott det var) hade jättekul, de var helt underbara båda två, och på kvällen skjutsade de hem mig ända till Malcolm- så söta! De är ett sånt där par som det inte är konstigt att hänga själv med, de är som kompisar men ändå ett par- haha i alla fall, mysig början på en bra helg!!
 
Idag ska jag chilla och på kvällen hänga med Kostik och hans vänner hemma hos honom. Ska bli myspys!
 
Här får ni tre otroligt random och osammanhängade bilder från den senaste veckan. Varsågodaa!
Wayne (Charlees pojkvän) skickade massa snapchats på Kostik i förrigår. 
Jag och min fina Shi i study hall<3 love her
Jag dödade lite tid i the libaray. Dagen efter min dehydration, drack 4 flaskor vatten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0