day 250

HI EVERYBODY! Idag är det onsdag, så kallad lillördag i Sverige. En väldigt vanlig dag har det varit här i Malcolm; review till ett test i American history, labbade i kemin, jag och Macayla gjorde cheese filled meatballs i Foods, chill i engelskan, film i spanskan, chill i matten, prat om world war 2 i world history, och sen study hall i kören!
 
Efter skolan fick vi våra sweats and hoodies i track, supermysiga! Vi hade ett meet på hemmaplan igår som för övrigt gick jättebra, skriver mer om det senare! Eftersom det var dag-efter-meet så var träningen väldigt enkel ch efter tog jag och Chloe ett ice bath. När jag kom hem la jag mig på verandan och solade då Nebraska bjöd på 25grader idag, heeeelt underbart!
 
Avslutade precis en skype med några Hawaii-vänner, Otto, David och Fredrik! Pratade i drygt en och en halv timme om allt mellan himmel och jord. Alltid lika roligt att prata med dem! Helt sjukt att våra år snart är över... 
 
btw, jag kommer svara på alla frågor men tänkte vänta ett tag och samla ihop dem och svara på alla på samma gång!

Kommentarer
Postat av: E

Hej tyra :) har du någon mail man kan skriva till? Kram

2014-04-11 @ 07:52:25
Postat av: Jennie Edström

Hejsan! Jag har en liten nyfiken fråga! Om du hade träffat din pojkvän innan du åkte till USA, skulle du ha åkt? Jag hade skickat in intresseanmälan och det var bestämt att jag skulle åka 2015 på mitt utbytesår, och sen träffade jag en kille. Nu har vi varit tillsammans i åtta månader och jag är så lycklig, men jag har gett upp mitt utbytesår för honom, och trots att ett år utan honom känns oerhört jobbigt så känns det även oerhört jobbigt att inte åka på mitt drömår. Tänkte bara att det skulle vara roligt att höra hur du skulle ha gjort och tänkt?
Älskar din blogg förresten, kram Jennie :)

2014-04-12 @ 14:00:34
URL: http://eedstroms.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0