04.05.14- milk the calf

Söndagkväll och en ny vecka väntar! I lördags gjorde jag inte många knop. Vaknade upp 10 och vid 10.30 hade Linda fixat brunch! Bacon, scrambled eggs och bisquits- såååå jääääääkla gott (åt med ögonen, insåg inte hur mätt jag blev). Chillade ända fram till 4 när Pam (Konstantins värdmamma) hämtade upp mig på väg hem från Lincoln, körde hem till dem och där spenerade jag kvällen. Kostiks värdfamilj är mer "bondig" än min så vi behövde mata deras husdjur på kvällen. Kostik var fett rutinerad och visste precis vad han gjorde och så kom jag där och ba Hej. Fick mjölka deras kalv i alla fall, sjukt gullig! Resten av kvällen chillade vi, åt pizza och kollade på The OC (Kostik är beroende av det haha). 
 
Söndagmorgon och väckarklockan satt på halv åtta. Det var en Pancake Feed at the Fire Fighter Department i Malcolm, så vi åt där tillsammans med hela Malcolm Communityt och sedan åkte till kyrkan (....). Efter det har jag inte gjort mycket idag; städat mitt sjukt stökiga rum och målat naglarna (som för övrigt failade 100 gånger, varför är det så svårt att måla naglarna...?!) är nog det mesta jag gjort idag. 
 
Måste också säga hur extremt glad jag blir av era fina kommentarer!! Ni förstår inte hur mycket det betyder när ni säger att jag inspirerar er att åka, det gör min dag! Och också, jag lovar att svara på alla frågor ni ställt, oroa er inte!
 
Vi fick ha väldigt fina skor på oss 
jag och mina lilla vän

Kommentarer
Postat av: Iris

Hej!
Älskar din blogg! Har en fråga, hur träffade du Kostik? :)

2014-04-07 @ 13:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0