tomorrow-> new york

Imorgon vid 2 åker jag och Linda och hämtar upp Konstantin och sedan åker vi mot Lincoln och flygplatsen! Vi är så taggade att vi inte vet vart vi ska ta vägen!!! Det känns sjukt att jag äntligen kommer få träffa mina fina kusiner, faster och farbror igen som jag inte träffat på hundra år.  
 
Jag kommer ta med min laptop så ni får nog lite uppdatering under resan. Om inte, så hörs vi på onsdag när vi kommer hem. Puss och kram. 

wednesday, april 23

Hej Sverige! Jag är nu nyduschad och klar för en god natts sömn. Har ikväll packat inför New York då jag inte kommer hinna packa något imorgon kväll. Hela familjen ska äta middag tillsammans i Lincoln och sedan spela laser tag, jag är supertaggad! Det är nämligen så att imorgon är sista gången vi alla är tillsammans innan jag åker hem. På fredag drar jag till New York och när jag kommer hem på onsdag så har Chris fortsatt sin resa ner mot Arizona där han ska börja jobba och bo.
 
Är i alla fall nästan klar med packningen, ligger i sängen och mina ögonlock håller på att falla ner, so I better go before I fall asleep. Imorgon kommer bli en jobbig dag i skolan då jag får alla läxor och uppgifter som jag måste göra medan jag är bortrest,,, men det är det värt hundra gånger om!
 
Sov gott Sverige, hälsningar från Nebraska<3
 

horse back riding

Underbar dag för en ridtur! Jag och min värdmamma (någon frågade om jag kallar min värdmamma för mom eller hennes namn, och jag säger Linda- känns mer naturligt!). Linda och Chris började rida och efter dem red jag och Linda ett tag. Gillar vekligen att rida, är hur kul som helst! 
<3
 

...the surprise!!

PÅ FREDAG DRAR JAG OCH KOSTIK TILL NEW YORK CITY TILLSAMMANS. Min faster bor i New York och jag fick i 18års present av henne en resa dit. Och vad är inte mer perfekt än att Kostik kunda följa med? Vi åker dit på fredagkväll och åker hem onsdag, så vi har fem dagar där med chill i underbara New York, shopping, Empire State, Ground Zero, Central Park, häng med mina kusiner och bara ha det underbart helt enkelt! Vi är så sjuukt taggade och jag vill att det ska bli fredag nu, nu, nu!

last day of easter break

throwback to when I hung out with the swede charlotta and her boyfriend. awesome people and i miss them<3
 
Godmorgon Sverige! Vaknade upp till ett sms av Sam där hon sa att hon inte kunda följa med till The Zoo i Omaha idag. Hon, jag och Linda hade planerat att åka dit men nu när det bara är jag och Linda kommer vi nog stanna hemma, rida och ta hand om våra hästar och åka in till Lincoln istället. Det blir mysigt ändå! The Omaha Zoo är det näst bästa zoo:et i hela USA så jag måste hinna åka dit innan jag åker hem. 
 
Sista dagen på påsklovet och imorgon har vi skola igen och track meet i Centennial dvs Kostiks skola! Jag ska bara springa stafetten och 100m så jag har tid att hänga med Kostik typ hela dagen, underbart! Hoppas ni har det bra i Svearike, saknar er alla!

surprise dinner

Efter en dag med Charlee mötte jag upp ett helt gäng inne på Lazlo's, en restaurang i Haymarket Lincoln. Vi skulle överraska vår vän Brittany som fyllde år idag. Hon trodde att det endast skulle vara hennes familj och hon, men när hon kom in i restaurangen satt vi där och började sjunga för henne, väldigt kul! Satt bredvid fina Shi och vi hade jättekul under kvällen. Efter middagen behövde Sam åka hem så jag, Shi, Savannah och Sam åkte tillbaka mot Malcolm. Bra kväll!
mitt riktiga jag

quality time

Nu när det är så fruktansvärt lite tid kvar på mitt utbytessår (panik panik panik) försöker jag verkligen ta vara på all tid jag har med alla fina människor här. Det har hänt så mycket saker med skolan på senaste tiden så har inte hunnit hänga så mycket med fina Charlee sååå i lördags hade vi en heldags dejt. Charlee är allt bra hon. 
Given lunch på Dozo, grymt sushiställe i Lincoln. 
Dagen bjöd på 80 grader Fahrenheit (typ 25 grader celcius) så vi cruisade runt i Lincoln, käkade glass på Ivana Cone, tog fina bilder och bara chillade. På eftermiddagen sprang vi in i Charlees två kusiner så vi satte oss på ett cafe, drack smoothie och pratade ända till kvällen då jag skulle iväg på en överraskningsmiddag för Brittany. 
Charlee hade en hipsterdag, så söt.

easter in nebraska

went to church
visited grandma
hung out with cousins
hid eggs for the kids (btw the cutest kid in the entire world, will bring her back to sweden. she doesnt know about it yet though..)
dyed eggs
great american easter if you ask me. how was yours?

video: SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN del 2


first day of easter break

Hade träning vid 8.30 i morse. Jag och Tyler åkte hemifrån 8.15 och kom till skolan 8.20 ready to go! Min ankle gör fortfarande ont så jag var bara allowed att cykla i the weight room. Efter intervall på cykeln gick jag ner för att ta ett ice bath och där var Hailey och Jamin! Vi ice bathade i 15 minuter och bilden ovan är mig och Jamin efteråt, våra ben var helt döda haha. Jamin<3. 
Efter träningen behövde Tyler åka och reservera en camping-plats då han och hans kompisar skulle campa på kvällen. Jag chillade i bilen, han skjutsade sedan hem mig där jag chillade resten av dagen (och spelade in och redigerade min video, tog foreveeeeer) och nu är klockan 8.15pm och jag och Linda chillar hemma.
 
Imorgon ska jag träffa Charlee runt 2 och sedan på kvällen ska jag på en överraskningsmiddag för fina Brittany som fyller år på söndag! Bra lov hittills och ännu bättre ska det bli. Nu ska jag kolla på tv med Linda, ha en fin kväll, puss. 

video: SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN del 1


in school 4.17.14

Hej folket. Jag sitter just nu i the Distance Learning Lab och chillar. Alla juniors gor ett state-test nastan hela dagen och det behover jag saklart inte gora- perks of being an exchange student! Jag ska egentligen ha engelska nu men min larare sa att jag kunde ga hit till datorrummet istallet, det var bara jag i hans klassrum haha. Klockan ar 9.57am och idag ar en halvdag sa dagen ar nastan slut redan!  Pasklovet ar bara nagra timmar ivag sa livet ar ganska najs har borta i Nebraska. Det har lovet kommer jag hanga sa mycket jag kan med min vardfamilj och vanner och bara njuta av att sommaren borjar narma sig.
 
Eftersom det ar en halvdag ar alla lektioner bara 30 minuter sa the bell kommer ringa nar som helst. Hoppas ni har ett bra pasklov hemma i Sverige och att ni ater mycket paskagg at mig (och aka tunnelbana kan ni ocksa gora at mig tack, aven fast det inte har natt med pasken att gora hehe) sa hors vi senare kara vanner.
 
 

pizza ranch 4.12.14

Sunday night we met up with all the cousins at pizza ranch, a new resturant here in lincoln. At the end of the meal the mandatory photo session arrived and we moved tables, laughed a whole bunch, and made a huge scen in the restaurant haha... One thing is for sure: my family can't take pictures seriously haha! Especially Tyler and Chris, they are soo goofy all the time. Well, here are four of most decent ones out of the 10000 taken. 
<3
some of my american cousins<3 

Btw, thanks for all the questions. Keep on asking, I'll answer them this weekend!

time is flying by here in the land of possibilities

I måndags under 7th period höll jag en presentation om Sverige för en 6th grade class- åhhh, vad roligt det var! Min historialärare har kontakt med geografi-läraren i junior high och han ville jättegärna att jag skulle prata om Sverige för hans klass, så absolut gjorde jag det! Jag pratade om steoreotyper, geografin, statsskick, valuta, musik, sport, traditioner, hur en vanlig dag ser ut, rolig fakta och massa roligt och hela klassen frågade sjukt mycket frågor i slutet. När jag lämnade klassen tror jag att jag fått minst halva klassen att vela flytta till Sverige haha "how much is a ticket to sweden?" frågade en liten kille, så söt. 
 
I tisdags hade vi ett track meet i Yutan. En timme med buss sittandes bredvid fina Sarah och vi var äntligen där. Min ankle (heter det vrist..) har gjort väldigt ont på senaste tid så jag var bara allowed att springa 4x1, och inte hoppa eller springa 100 eller 200. Så jag chillade runt i princip hela dagen på the track och hejjade på alla tills det var dags för 4x1, som vi kom 2a i! Nästa meet är på tisdag på Kostiks skola, taggaaa!
 
Idag, onsdag, var en väldigt normal dag. I kemin hade vi prov som jag trooooooor att jag kanske gjorde ganska bra på. Ni förstår inte hur svårt det är alltså, jag går Sam-sam i Sverige av en anledning, haha. Hade Study hall i Foods och där försökte jag övertala min lärare att få måla naglarna men det fick jag inte.... hehe. I English chillade jag som sjutton då jag är den ända som är klar med uppgiften (börjar inse att jag kanske missuppfattat hela uppgiften för jag blev klar första lektionen. Eller det är säkert bara amerikanarna som är väldigt sega.) Jag var hos the trainer igår och hon sa att jag inte fick träna idag så jag stannade inne på träningen och cyklade istället för att vara ute och springa. Avslutade dagen med ett ice bath, mums. 
Savannah tycker det här är jättekul att säga
Imorgon har vi en halvdag fram till tolv och sedan ska vi hjälpa till på ett junior high track meet som vår skola har. SEDAN HAR VI PÅSKLOV!!! Ett ord- underbart. 

F R Å G E S T U N D

Nu är det dags för en FRÅGESTUND igen! Alla frågor ni undrar över om att vara utbytesstudent, mitt år, & bara i allmänhet, now it's time to ask! Jag har påsklov om en vecka & då kommer jag göra en videoblogg då jag svarar på allt, frågor från frågestunden & frågor jag fått tidigare! NU KÖR VI. 
tb to my first football game in the u.s. 

tail gate party+red and white game +monster jam

Jag och Savannah vaknade upp vid 7am på lördagmorgonen. Jag åt oatmeal, bagel och apple juice till frukost och sedan gjorde vi oss i ordning för dagen. Vi skulle åka in till Lincoln och gå på ett tailgate party innan vi skulle gå på The Red And White Game! Här i Nebraska är ju football en väldigt stor deal men football season är bara på hösten. Därför har dem en match på våren då dem delar upp laget i två halvor och spelar mot varandra. The tailgate Party och biljetterna till matchen var anordnade av vår skola så allt var gratis vilket var super! The tailgate Party var väääldigt långt vilket blev lite uttråkande i slutet, men gratis pizza gillar vi. Vi underhöll oss genom att gå till Juice Stop och ta massa bilder.

Matchen (eller det var mer som ett scrimmage, tyo som en träning) höll på till fyra typ och då hämtade min värdmamma upp mig och Savannah. Jag var helt sjukt trött så hade planerat att bara åka hem och sova men på väge nhem ringde Kostik och frågade om jag ville åka med han och hans värdfamij på Monster Jam i Lincoln och det ville jag såklart! Efter en snabb dusch hemma åkte jag och min värdfamij till ett spagetthi-feed i Malcolm, för att samla in pengar till en tjej som har cancer, och sedan hämtade Kostiks familj upp mig. Hade jättekul där och vid 10 åkte vi hem igen och jag somnade på 1 sekund. 
Fick låna Savannahs Husker tröja. Trodde att det skulle vara kallt så jag hade jeans på mig, men det blev typ 85 grader vilket är samma som 25grader celcius..... Herre gud vad jag lökade. 
Jag, Savannah, Amanda och Brittany på the tailgate party i väntan på att matchen skulle börja. 
Dödade lite tid genom att ta fina bilder
Vi lyfter upp mamutens fot för er som inte fattar hehe
Love these girls<3
Vi kom dit sjukt tidigt så det var typ tomt hehe. 
Savannah<3
Sav, Swede, Britt
Skulle ta en jättefin bild med mina favoriter men Dalton envisades med att inte le den jävlen. Här är Jackson och Dalton i alla fall, såå otroligt mysiga. 
Merica'
Kostik var hungrig hehe
<3
Vi gick ut och tog lite luft och det var så sjukt varmt och det kändes som vi typ var i Spanien eller något. 
a year ago, i could never picture my life the way it is now

wednesday, thursday, friday

Tiden går bara fortare och fortare här borta i staterna och jag ursäktar om jag inte uppdaterar lika ofta men jag vill verkligen njuta till 100% av den korta tiden jag har kvar här. I onsdags var alla sjukt trötta och brända efter track meetet dagen innan så dagen blev väldigt lugn. Vi åt sjukt god mat i Foods och chillade allmänt hela dagen (love american school). 

Jag och mysiga Emma Schuuuu<3
Min kompis snap chat story hehe
Sneakde en bild i world history. Världens mysigaste lärare btw, Mr Tarr<3 
Stel bild men hade långklänning i onsdags!
 
I tordags satt jag barnvakt i några timmar på kvällen till våra kusiner. De är roliga och kaos, I like em'<3
Max, den blinda, hunden
I fredags hade vi ett track meet hela dagen i Osceola. Vi lämnade skolan vid 6.30 på morgonen och kom hem vid halv sex på kvällen. De tog våra mobiler så har inga bilder från dagen tyvärr. Efter tävlingen dock, åkte jag hem till Savannah (syster till Sam och Shi) för att sova över där. 
Kvällsprommenad. Det var superljust och varmt och klockan var sent på kvällen. Det var helt klart sommar den kvällen. 
Låg ute på studsmattan och pratade
Badade i deras hot tub
Efter hot tubbingen kollade jag, Savannah och Sam på en film innan vi däckade efter en låååång dag. Fin bild på mig och Sam. 

MALCOLM INVITE

Så i tisdags hade min skola ett track meet på vår skola! Vi åt 2a lunch istället för 3e och efter det fick vi gå och göra oss i ordning. Konstantins skola skulle dit så jag var väldigt taggad på att få träffa honom där! Track är en väldigt social sport då det ända man behöver bry sig om är när man har sitt event, annars kan man bara chilla hela dagen, meeeeeeen eftersom jag är i Varsity har jag events hela dagen så inte mycket chill för mig... Jag börjde med Long jump där jag slutade 2a! I 100 meter kom jag 5a, i 200 placerade jag inte, och i 4x1 kom vi först!! Lite kul att vi vann 4x1 då två av våra tre hand-offs var fruktansvärda, var i princip tvungen att stanna för att få stafettpinnen. Men men, vi vann och det är allt som räknas! Fick 3 medeljer totalt den dagen! Efter 4x1 var jag äntligen klar och då kunde jag hänga med Kostik resten av kvällen, då han bara gjorde höjdhopp på hela dagen. 
 
Bra väder för en dag på track! 
Jag, Sarah och JT
Fina Chloe håller mina blocks när jag ska springa 200m
Vann mitt heat!
Värmer upp för 4x1
Här står lilla Tyra
Fick mycket färg i ansiktet den dagen kan jag säga
Kom 5a i 100m.
Och 2a i long jump! (Ignorera mina fina ansiktsuttryck hahah)
Nöjd och glad svensk efter en underbar dag, i ett underbart land, med underbara människor, i underbara Malcolm<3

day 250

HI EVERYBODY! Idag är det onsdag, så kallad lillördag i Sverige. En väldigt vanlig dag har det varit här i Malcolm; review till ett test i American history, labbade i kemin, jag och Macayla gjorde cheese filled meatballs i Foods, chill i engelskan, film i spanskan, chill i matten, prat om world war 2 i world history, och sen study hall i kören!
 
Efter skolan fick vi våra sweats and hoodies i track, supermysiga! Vi hade ett meet på hemmaplan igår som för övrigt gick jättebra, skriver mer om det senare! Eftersom det var dag-efter-meet så var träningen väldigt enkel ch efter tog jag och Chloe ett ice bath. När jag kom hem la jag mig på verandan och solade då Nebraska bjöd på 25grader idag, heeeelt underbart!
 
Avslutade precis en skype med några Hawaii-vänner, Otto, David och Fredrik! Pratade i drygt en och en halv timme om allt mellan himmel och jord. Alltid lika roligt att prata med dem! Helt sjukt att våra år snart är över... 
 
btw, jag kommer svara på alla frågor men tänkte vänta ett tag och samla ihop dem och svara på alla på samma gång!

have to share this with you guys

 

den senaste månaden har jag

#varit väldigt sjuk
#blivit frisk
#fyllt 18 år
#firat min födelsedag med min amerikanska vänner
#ätit på Kentucky Fried Chicken
#varit och prom dress shoppat
#börjat på track
#haft mitt första track meet
#varit dehydrated
#druckit färsk komjölk
#bakat pizza
#åkt fyrhjuling
#solat i 25 grader
#frysit i 0 gradigt
#haft körkonsert
#ätit sushi
#ätit citronglass
#köpt mat till hemlösa
#besökt the capitol i lincoln
#skypeat med sosso i michigan
#hittat kärlek till Cheerios Dark Chocolate Crunch
#varit i colorado
#bowlat
#varit omringad av underbara människor
#varit ihop med kostik i fem månader<3
#kollat på frozen 2 gånger
#träffat en skåning
#mjölkat en kalv
#haft prom
#fått mitt hår stylat
#tagit roliga bilder i en photo booth
#blivit hypnotiserad
#gråtit
#skrattat så mycket att jag börjat gråta
#älskat mitt liv i nebraska
#saknat sverige
#växt oerhört mycket som person
 
 
 

04.05.14- milk the calf

Söndagkväll och en ny vecka väntar! I lördags gjorde jag inte många knop. Vaknade upp 10 och vid 10.30 hade Linda fixat brunch! Bacon, scrambled eggs och bisquits- såååå jääääääkla gott (åt med ögonen, insåg inte hur mätt jag blev). Chillade ända fram till 4 när Pam (Konstantins värdmamma) hämtade upp mig på väg hem från Lincoln, körde hem till dem och där spenerade jag kvällen. Kostiks värdfamilj är mer "bondig" än min så vi behövde mata deras husdjur på kvällen. Kostik var fett rutinerad och visste precis vad han gjorde och så kom jag där och ba Hej. Fick mjölka deras kalv i alla fall, sjukt gullig! Resten av kvällen chillade vi, åt pizza och kollade på The OC (Kostik är beroende av det haha). 
 
Söndagmorgon och väckarklockan satt på halv åtta. Det var en Pancake Feed at the Fire Fighter Department i Malcolm, så vi åt där tillsammans med hela Malcolm Communityt och sedan åkte till kyrkan (....). Efter det har jag inte gjort mycket idag; städat mitt sjukt stökiga rum och målat naglarna (som för övrigt failade 100 gånger, varför är det så svårt att måla naglarna...?!) är nog det mesta jag gjort idag. 
 
Måste också säga hur extremt glad jag blir av era fina kommentarer!! Ni förstår inte hur mycket det betyder när ni säger att jag inspirerar er att åka, det gör min dag! Och också, jag lovar att svara på alla frågor ni ställt, oroa er inte!
 
Vi fick ha väldigt fina skor på oss 
jag och mina lilla vän

track pictures from Wahoo Invite

Jag ursäktar för bildkvaliteén, men min värdmamma satt upp på läktaren och zoomade in som bara den hahaha. 
Det var svinigt kallt och jag hade glömt att ta med ett underställ, såååå jag fick låna ett som var Large haha. 
100m!
Värmer upp för stafetten 4x100!
Haha Sarah är glad<3 Min mysiga coach i svarta jackan, Danice<3
Mäter ut rätt mått.
REDO
Wtf gör jag här liksom
Jag och Saraaah<3
Jag failade på 400m hahahaha, kom typ sist #BraJobbatTyra
 
Nästa Track Invite är på tisdag och då är det hemma på Malcolm! Centennial kommer vilket betyder- Kostik kommer dit! Jag ska pröva på att hoppa längdhopp också, tagg!
 

....guess the surprise

OKEJ JAG ÄR JUST NU SÅ JÄKLA TAGG PÅ LIVET. OM 20 DAGAR HÄNDER NÅGONTING SJUKT ROLIGT! SKA HÅLLA DET EN HEMLIGHET ETT LITET TAG MEN KOMMER NOG INTE KUNNA GÖRA DET SÅ LÄNGE. VILL SE OM MINA FINA LÄSARE KANSKE KAN GISSA VAD SOM KOMMER HÄNDA?! GISSA GISSA GISSAAAA!
 
JAG DÖR AV TAGG.

ett sånt där random inlägg

Har inte uppdaterat på ett tag men det är för att det inte hänt så mycket speciellt här borta och jag har varit fruktanvärt dålig på att ta kort och jag tycker det är tråkigt att blogga utan bidler. I alla fall, veckan FLÖG förbi och nu är det helg igen!
 
I fredags skulle vi haft ett track meet i Osceola hela dagen. Dock visade väderprognoosen att det skulle vara 0gradigt och möjlgitvis snö, så vi trodde att de kanske skulle ställa in tävlingen. Men dagen innan, på träningen, sa vår coach att tävlingen inte var inställt och att tävlingen skulle hållas som tänkt. Kravlade mig ur sängen sex på fredagsmorgonen, tog på 6 lager byxor, 4 lager tröja, mössa, vantar- I was ready for this full day outside! Kom till skolan 7.15 då bussen skulle åka 7.30. Då hörde jag Dalton ropa "Tyra, it's cancelled.* Jag ba "Are you kidding mee?!*. Tydligen så hade Osceolas coach glömt att ringa vår coach så ingen hade fått info om att det var inställt... Alla var så jävla sura. Man brukar få info om det ställs in på senast på kvällen innan..... Men men, vi fick en varm dag inomhus istället för köldskador från tävlingen så det var ganska skönt. Hela dagen var därför vääldigt chill då alla lärare hade bokat in vikarier hela dagen, som de inte kunde boka av, så vi hade vikarier hela dagen- score. Hade dessutom typ 5 study halls så chillade runt som sjutton. 
 
Min fredagkväll spenderade jag med min svenska vän Charlotta (bor i Skååååne) och hennes pojkvän Brady. Jag och Brady träffades förra veckan på vår prom och konstaterade att vi båda kände Charlotta vilket var väldigt random. Vi åt middag på Bradys stepdads restaurang (omg va gott det var) hade jättekul, de var helt underbara båda två, och på kvällen skjutsade de hem mig ända till Malcolm- så söta! De är ett sånt där par som det inte är konstigt att hänga själv med, de är som kompisar men ändå ett par- haha i alla fall, mysig början på en bra helg!!
 
Idag ska jag chilla och på kvällen hänga med Kostik och hans vänner hemma hos honom. Ska bli myspys!
 
Här får ni tre otroligt random och osammanhängade bilder från den senaste veckan. Varsågodaa!
Wayne (Charlees pojkvän) skickade massa snapchats på Kostik i förrigår. 
Jag och min fina Shi i study hall<3 love her
Jag dödade lite tid i the libaray. Dagen efter min dehydration, drack 4 flaskor vatten. 

worst night

Usch och fy och blä. Igårkväll somnade jag helt normalt men vaknade upp vid 2. Mådde superilla, kändes som jag skulle spy, jag frös men svettades på samma gång och visste inte var jag skulle ta vägen. Försökte somna om under 2 timmars tid men det gick verkligen inte. Linda kom ner till mig och konstaterade att jag var dehydrated som sjutton efter the track meet igår, så hon tog ned massa vatten, gatorade och en huvudtablett till mig. Mådde lite bättre med vätskan i mig och kunde till slut somna om ett litet tag. Vid halv sju när jag skulle gått upp mådde jag frukstanvärt dåligt, hela kroppen skakade efter en natt av spya, illamående, huvudvärk och drygt tre timmars sömn. Det var ganska enkelt att inse att jag behövde en dag hemma. Sååååå, nu ligger jag i sängen, klockan är 12.44 och jag avslutade precis en skype med min fina lillasyster<3 Mår lite bättre men håller dock att kissa på mig av allt jag druckit de senaste timmarna, men orkar inte gå till toan-det är ju så varmt och skönt i sängen... Dilemma dilemma. 
 
Annars idag då? Ja det händer inte mycket. Missar ett matteprov om probability som tydligen är svinsvårt, så det tackar jag för (även fast jag måste göra det nån annan gång). Ska försökta sova lite mer även fast det känns som jag ska spy hela tiden... Ursäktar för att det här blev ett spy-inlägg men what to do.. 
 
Hoppas ni sov bättre än mig och att er dag blir underbar!
 
//Tyra under det varma täcket där hon kommer ligga antagligen hela dagen
 

April Fools Day and first track meet

Första dagen på en ny månad här i staterna. Det firar vi med både april fools day och årets första track meet! Blev lurad av min värdmamma det första jag gjorde i morse då hon sa att skolan var delayed 2 timmar pga vattenläcka. Jag började hoppa och dansa av glädje men sen så visade det sig att det såklart inte var sant.... 
 
Track meetet gick helt okej considering att det var min allra första någonsin. Vann mitt heat i 100, kom 7a i både 200 och 400 och sen kom vi trea i 4x100!  Märker dock att jag måste träna mer.... Usch vad jag inte orkade på slutet.. Nästa meet är på fredag, så tagga!
 
Vet inte riktigt varför jag bloggar just nu, är egentligen alldeles för trött... En heldag utomhus i kylan, och springa en massa tar verkligen på krafterna.
 
Simma lugnt. 

PROM 2014

American Prom. Det som alla utbytesstudenter längtar och pratar efter. Hur är det? Vad gör man? Vad ska jag ha på mig? Massa frågor fanns i mitt huvud angående denna dag. Och nu har jag upplevt min första, och sista, American Prom, och jag kan säga- helt underbar upplevelse!
 
Charlee sov över hos mig på fredagen och vid lunch på lördagen åkte vi och fick vårt hår fixat. Vi åkte hem och fixade oss, Charlee sminkade mig (100 bucks på att hon kommer bli make up artist när hon blir stor, helt grym!) och satte på våra klänningar innan Kostik kom hem till mig! Vi tog massa bilder och körde sedan till en restaurang där vi mötte upp massa vänner och åt middag. Vid sju började prom! Det började med en Grand March följt av dansen. Var lite skeptisk till dansen men det var hur kul som helst! Riktigt bra musik deesutom, hade förväntat mig endast grinding-musik, och country- men icke! När Don't you worry child spelades kom Sweden-priden fram i mig och Kostik och vi och Charlee sjöng med så våra lungor sprack! Hur kul som helst! Vid halv elva, efter massa dans, långdans, massa roliga lekar, och korttagande, slutade prom och AFTER PROM started. Själva prom var inne i Lincoln, vi vi åkte tillbaka till skolan där de hade satt upp massa roliga aktiviteter, mat, photobooths, spel, lazer tag som vi underhöll oss med till klockan blev 2 på natten. Då, mina damer och herrar, började det roligaste på kvällen nämligen- Hypnosshowen!!! Jag, såklart, volunterade till att bli hypnotiserad, så jag och 8 andra gick upp på scen och fick publiken underhållen. Jag var väldigt skeptisk i början, men jag blev hypnotiserad och kan inte förstå att jag, och alla andra, gjorde PRECIS vad killen sa åt oss att göra. Väldigt mycket pinsamma saker, men kul var det i alla fall! Allt slutade vid 4am, och jag och Kostik åkte hem till mig där vi crashade efter en LÅNG och väldigt rolig dag!
 
PROM TVÅTUSENFJORTON<3
 
Fawnia who did my hair! HAHA Charlee in the background!
Jag och världens finaste dejt<3
Jag och min värdbror! Han fick gå öven fast han bara är sophmore, hans killkompis frågade honom haha. 
Jag och bästa Charlee! Dessvärre fick vi ingen bild på hela vår grupp som åt middag.... :(
Min klänning
Vi tog några tunga bilder!
Jag och Shi i sin fina klänning!
Min värdbror och Spencer hahahahaha
Min superfina corsage, blomman som alla tjejer har på sin vrist. 
Hypnosshowen! Här är innan allt började. Ett ord- galet. 
Memories that last forever.

MONDAY MARCH 31TH 2014

ibland handlar det om att bjuda på sig själv, glöm inte det:)))
 
31 mars, sista dagen av denna månad. Jag vet att jag tjatar om att tiden flyger förbi, men kom igen- var i helskotta tog mars vägen? Känns som jag fyllde år för inte alls länge sedan, nu har det nästan gått en månad sedan dess.... 
 
Imorgon, Tuesday, har vi vårt allra första track meet!!!! Vid 2 lämnar vi skolan för att åka till Wahoo, där vi och tree andra skolor ska tävla. Jag ska springa 100, 200, 400 och sedan 4x100! Är galet taggad (hehe missar dessutom skola wiho) men också väldigt nervös för 400- det är en vidrig sträcka. Min coach tvingar mig springa det för att kunna ta en tjejs plats i 4x400 (en tjej som ingen gillar, hemskt men sant.....haha) 
 
Idag i kemin (ja jag dödade tiden) räknade jag ut att jag endast har 31 skoldagar kvar här i USA. Paniken börjar komma smygande bakom hörnet, 31 YNKA DAGAR!!! Och med track meets inklämda också, blir det bara ännu färre :( Hörrni, blivande utbytisar, njut över the fact att ni har hela ert år kvar- njut njut njut! 
 
I HELGEN HADE JAG PROM SOM NI KANSKE VISSTE. EN UNDERBAR KVÄLL! JAG GÖR ETT INLÄGG OM DET SNART!
 
 

RSS 2.0