papperslappar med värde

Anonym

-Hur fick du dina föräldrar att betala, eller hur gjorde du med pengar :)?


Hej Anonym(hehe)! Ja det kostar ju en hel del pengar att åka på utbytesår. Inte bara kostnaden för att åka, utan vacinationer, fickpengar och avgifter som man inte tänker på tillkommer ju. Min mamma vet dock hur mycket jag vill och alltid velat åka till USA  och vill därför betala det mesta, vilket jag är väldigt tacksam för. Jag kommer jobba största delen av sommaren för att fixa ihop fickpengar som mitt ansvar. Det är det minsta jag kan göra! :) 


Hur mycket jag kommer ha i fickpengar varje månad är fortfarande lite oklart, men jag antar att det kommer vara lika mycket som de flesta andra utbytesstudenter också får, drygt 2500kr i månaden (vilket för mig, just nu, låter som ganska mycket. Aja jag klagar inte!)

 

....ps. det är snart sommarlov, aamahgaad!!


en såndär liten update

En otroligt djup bild mina fina vän Karro tog i helgen. She's like a proooo.
 
Hej hej och hemskt mycket hej ni som läser min blogg (tror det eller ej det är ett antal) !!! Min vän Johan som också drar till USA i höst vill att jag ska uppdatera bloggen min, så jag tänkte göra honom lite glad. 
 
Det händer inte så mycket just nu angående USA. Sad but true. Ska ta tag i alla visumpapper snart men orkar verkligen inte göra det för tillfället, är alldeles för trött wäää sommarlov snart kom igen.
 
Försöker bara njuta av de få dagar jag har kvar i min lilla klass på Jarlaplan som jag kommer sakna jättemycket. Hänger så mycket jag kan med mina fina vänner när jag inte drunknar i plugg och vill bara göra de sista veckorna så fet awesome som möjligt. Har samtidigt börjat inse mer och mer att det här verkligen är de sista dagarna någonsin för mig att gå i samma årskurs med 96or. Lite ledsen blir man ju. 
 
...MEN, inga ledna miner här inte. Det är fanimej snart sommar!!! 
 

RSS 2.0