Nebraska

Jag kan omöjligt uttrycka hur extremt taggad jag är just nu när jag vet var jag ska bo. Allting blir plötsligt så mycket mer "på riktigt" när det finns en stad, en skola och en familj som väntar på mig.
 
7 februari fick jag som sagt min placering. Jag ska till Nebraska "in the middle of nowhere".
Jag bor i Malcolm, som är en förort till huvudstaden Lincoln. Malcolm är en väldigt liten stad, cirka 400 personer och huvudstaden är inte så stor den heller, ca 250 000 människor. 
 
Jag visste ingenting om Nebraska, absolut ingeting. När jag såg att jag hade blivit placerad där visste jag inte ens var den låg. Men jag tycker att det är en del av hela den här upplevelsen, att få bo på ett helt främmande ställe och uppleva saker jag aldrig skulle få uppleva annars. Min hostfamily har hästar, kom igen, hur coolt är inte det?! 
 
Jag har fått reda på mycket mer men tänkte att jag delar upp inläggen lite så det inte blir ett 1 mil långt inlägg. Just for you. Så håll ögonen öppna!
 
Men seriöst, JAG DÖR AV TAGG.

beskriver mig ganska bra just nu


Processen hittills

 

 

Jag är en av de där jobbiga utbytesstudenterna som var ute i stört god tid bara för att jag inte kunde vänta, det var lite för exciting helt enkelt.

 

16 maj 2012- Ja, det var så jag gick på min intervju hos YFU. Jag hade som inställning att vara öppen för det mesta och inte ha för stora krav, vilket jag är glad över att jag hade. Intervjun gick jättebra och voluntärerna som intervjuade var hur gulliga som helst. 

 

Efter sommaren blev jag antagen till YFU och under hösten gick jag på 100 hälsoundersökningar och vaccineringar och fyllde i de oändligt många formulär som skulle skickas till USA. 

 

12 dec 2012- Mina handlingar skickades till USA där sökandet efter värdfamilj började...

 

7 feb 2013- Chocken jag fick när jag såg mailet "Din placering i USA". Jag började gråta. Holy moly. Jag var en ut av de första som fått sin placering. Nebraska. Jag ba ööööööö va. Men med lite research verkar det hur bra som helst och familjen verkar vara världens gulligaste så inga ledsna miner här inte. 

 

Allt kommer vara annorlunda, ingeting kommer vara som det brukar. Kulturkrock, kulturkrock, kulturkrock. Men det är det jag vill.


mycket bra

Följ min blogg på Bloglovin !!!
 
 
Med Bloglovin' kan du enkelt följa min blogg och se när jag lägger ut nya inlägg, perfekt var ordet.
 

RSS 2.0